Garnier dvofazna micelarna voda


Pozdrav svima, 

danas sam s Vama odlučila podijeliti recenziju Garnierove dvofazne micelarne vodice o kojoj se priča naveliko još otkako se pojavila na tržištu. Znam da je brzo postala veliki hit među blogericama i youtubericama pa ni ja nisam mogla ne isprobati i vidjeti da li stvarno zaslužuje toliki hype. 

Ono što ja očekujem od micelarne vode jest da mi lako skine šminku s lica (pogotovo maskaru i eyeliner), da mi ne isuši kožu, da ju ne zateže i da ne ostavlja neki film na licu. 

Odmah ću vam reći da stvarno zaslužuje toliku pažnju koliku dobiva :) 

Pakiranje: 

Dolazi u plastičnoj bočici od 400 ml što je prema njihovoj procjeni dovoljno za 200 korištenja. Poklopac je dobro napravljen, dobro se zatvara i lako otvara te normalno dozira količinu proizvoda. Na slici možete vidjeti koliko mi je još ostalo proizvoda (koristim je oko 2 i pol mjeseca svakodnevno). Mislim da su odlično odredili omjer vodice  i ulja jer vidim kako će ga biti dovoljno dok ne potrošim cijelu bočicu. 

Treba ju iskoristiti 6 mjeseci nakon otvaranja.

Proizvođač: Poljska



Sastojci:



Što kaže Garnier: 

"Formula obogaćena micelarnim česticama i uljem skida svaki tip šminke, čak i vodootpornu. U jednom potezu čisti i umiruje lice, oči i usne. Rezultat: čista i meka koža bez masnih tragova. Protresti prije upotrebe. Nije potrebno ispirati. Pogodna za sve tipove kože, čak i osjetljivu."


Što kažem ja:

Ova micelarna voda s uljem me je oduševila već na prvo korištenje a tako je ostalo i do danas. Mislim da je savršena i nastaviti ću je kupovati i dalje. 

Radi sve ono što očekujem od jednog takvog proizvoda. Odlično skida svu šminku sa lica, ne zateže mi kožu, ostavlja je mekanom, nježnom i mirisnom. Iako sadrži ulje, ono ne ostaje na licu tj. ne masti ju. Također, ima predivan miris (argan i neke cvjetne note) koji se osjeti kod nanošenja (meni iznimno godi). 





Kako ju koristim: 


Prvo dobro promučkam bočicu kako bi se voda povezala s uljem. Zatim istisnem proizvod na blaznicu i lagano prođem s njom po licu. Jako je blaga a učinak ne izostaje. Znači, ne iritira oči, ni ostala područja a besprijekorno skida sav makeup u jednom potezu. 


Vi tu možete stati i ostaviti kožu tako, no ja svakako činim još nekoliko koraka u svojoj rutini lica. Ja obavezno namočim lice i još ga očistim sa gelom za umivanje lica i onda stavljam kremu/serum/što god već. 

Ovo je jedna od najboljih micelarnih otopina koje sam probala. Definitivno zaslužuje svu pozornost, ako niste probale definitivno bacite oko ;)

Cijena: oko 41 kn (sitnica za tu količinu proizvoda koja će vam trajati barem 3 mjeseca) 
No, često se da uhvatiti na nekoj akciji. 

Jeste ju probale?









2 komentari:

  1. odlična je. odlična :D htjela sam je kupiti od kada je izašla, ali imala sam već otvrenu jednu micelarnu prije,a ne kupujem dok nešto ne potrošim, tako da je ova micelarna čekala red. i dočekala je. bilo je u bipi 1+1 gratis, tako da sad imam 2 boce :D
    ANETA

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daaaa <3<3..super je :) Ne znam samo kako mi je promaknula ova akcija 1+1 u Bipi :/

      Izbriši

©2015 Beautybysunshine8. Sva prava pridržana.. Pokreće Blogger.

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *