6. rujna 2016.

Loreal Mega Volume Miss Hippie maskara


Pozdrav drage moje ljepotice, 
nadam se da ste dobro i da ovo kišovito vrijeme ne utječe previše na vaše raspoloženje ;)

Danas sam vam odlučila napisati recenziju o Loreal Miss Hippie maskari. Moram priznati da sam ju kupila prije par dana u Mulleru jer je na sniženju, ali i zbog toga što sam čula dosta pozitivnih reakcija na nju. Mogu vam odmah na početku reći da sam oduševljena maskarom. Detaljnije čitajte u nastavku. 



Maskara dolazi u upadljivom narančasto-crnom pakiranju. Četkica je klasična (nije gumena), malo duža, ali nije predebela pa se lako nanosi na trepavice. Na četkicu se uhvati taman proizvoda za nanošenje maskare za oba oka. Boja je crna crna. Pigmentacija je odlična. 

Količina: 8,4 ml
Trajanje: 6 mjeseci od otvaranja 



Loreal navodi da ova maskara daje mega volumen i "feathery" izgled trepavicama. U potpunosti se slažem s tim. 

Ja uvijek volim imati naglašene oči pa stoga nanosim dva sloja maskare. Četkica jako lijepo razdvaja trepavice i pritom ostavlja trepavice naglašenim i daje im volumen. Kod drugoj sloja trepavice su produljene, naglašene, imaju volumen i tu sam primjetila da malo izgledaju "clumpy" što se meni osobno sviđa. Ostavljaju lijep dramatičan look. Nisam probala nanositi treći sloj, ali kod nanošenja drugog nisam primjetila nikakvih problema, lako se nadograđuje. 

Što se tiče dugotrajnosti, ova maskara to ima. Nosila sam ju više od 8 sati na očima i nisam primjetila da se imalo počela trusiti. Također, jako je ugodna za oči, ne izaziva nikakve iritacije, ne peče ni kod skidanja. 

Inače moj favorit što se tiče maskara je Maybelline Lash sensational, ali otkako sam počela koristiti ovu postala je moj Number 1 :D

Nemam nikakvih zamjerki, stvarno je fenomenalna maskara i preporučam je svima. Smatram da se definitivno isplati uzeti je na akciji (34,90kn) 

Cijena: 69,90 kn





Moje trepavice bez ičega 

Lijevo je s dva sloja maskare, desno s jednim




Dva sloja maskare



Btw, ispričavam se na lošijoj kvalliteti slika :D 

Voljela bih čuti vaše dojmove ukoliko ste probale ovu maskaru ;) 

Xoxo






Broj komentara: 5:

  1. Imam ovu maskaru i meni je takodjer predobra . Kada sam je prvi put otvorila i ugledala cetkicu mislila sam oh ne (posto ne volim takve cetkice) ali ustvari maskara ke presuper , preporucujem svima da probaju .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelda da je predobra? Drago mi je da nisam jedina kojoj je supač ;)

      Izbriši
    2. Da ,da 😄😄 za sada koristim nju i The On iz Oriflame (ako nisi probala preporucujem ti da probas ) i obje su zadovoljile moje kriterije 😉😉😙💚

      Izbriši
  2. Nisam je probala, ali obećavajuće izgleda!
    Ti si preslatka :D

    OdgovoriIzbriši